OMÜ Rektörlük İdari Birimler Kalite Koordinatörlüğü Atakum, Samsun TÜRKİYE
tr

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde Akreditasyon Çalışmalarında Sona Gelindi

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde Akreditasyon Çalışmalarında Sona Gelindi

Üniversitemiz akreditasyon çalışmaları kapsamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ALIŞIR başkanlığında İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nde Arkeoloji, Felsefe, Sosyoloji, Sanat Tarihi, Psikoloji ve Türk Dili Edebiyatı Bölümlerinin hazırlık çalışmaları değerlendirmesi 02.06.2023 Cuma ve 05.06.2023 Pazartesi günleri saat 09:00’da İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya “Akreditasyon ve Mentor Uygulama Programı Üyeleri”nden akreditasyon sürecinde tecrübeleri bulunan Prof.Dr. Murat FINDIK (Veteriner Doğum ve Jinekoloji ABD Öğretim Üyesi), Prof.Dr. Yüksel TERZİ (İstatistik Bölümü Öğretim Üyesi), Prof.Dr. İsmail GELEN (Eğitim Bilimleri ABD Öğretim Üyesi), Lütfü NAMLI (Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi), Prof. Dr. Ahmet TABAK (Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü), Fakülte mentorleri; Prof. Dr. Selçuk ÇIKLA (İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi), Doç.Dr. Şener ŞENTÜRK (Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri ABD Öğretim Üyesi), Dr. Öğretim Üyesi Çağatay YILDIRIM (Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi) ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları katıldı.

Bölüm Başkanlarının akreditasyon hazırlık çalışmalarını içeren sunumlarını paylaşmalarıyla başlayan toplantı akreditasyon sürecini tecrübe etmiş öğretim elemanlarının görüş ve önerilerini iletmeleriyle devam etti.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sevim ALIŞIR’ın süreçte emek veren tüm öğretim elemanlarına teşekkürü ile toplantı sona erdi.