Birim Kalite Komisyonları Faaliyetleri İzleme ve Değerlendirme Toplantısı (Önlisans-Lisansüstü) Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kurumsal Akreditasyon Ara Değerlendirme Programı kapsamında “Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme, Toplumsal Yaşama Katkı” başlıklarına ait alt ölçütlerin birimlerde izlenmesine yönelik Rektörlük Senato Toplantı Salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ALIŞIR başkanlığında “Birim Kalite Komisyonları Faaliyetleri İzleme ve Değerlendirme Toplantısı”nın ikincisi 7 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıda tüm meslek yüksekokulu birim yöneticileri tarafından YÖKAK ölçütleri kapsamında hazırlanan “Birim Faaliyetleri Raporları” sunuldu.

Rektör Yardımcısı/Kalite Koordinatörlüğü Prof. Dr. Sevim ALIŞIR, tüm katılımcılara teşekkür ederek birimlerimizde kalite güvence sisteminin içselleştirilmesi ve yaygınlığının sağlanmasına ilişkin görüş önerilerin bildirilmesiyle toplantı sona erdi.