OMÜ Rektörlük İdari Birimler Kalite Koordinatörlüğü Atakum, Samsun TÜRKİYE
tr

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih ve Coğrafya Bölümleri program akreditasyonu ara değerlendirme hazırlık sürecinin sonuna yaklaştı

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih ve Coğrafya Bölümleri program akreditasyonu ara değerlendirme hazırlık sürecinin sonuna yaklaştı

Üniversitemiz akreditasyon çalışmaları kapsamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ALIŞIR başkanlığında İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nde “Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK)” tarafından ara değerlendirme sürecinde olan “Tarih” ve “Coğrafya” bölümlerinin hazırlık çalışmaları değerlendirme toplantısı 12.07.2023 Çarşamba günü saat 13:30’da İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya “Akreditasyon ve Mentor Uygulama Programı Üyeleri”nden akreditasyon sürecinde tecrübeleri bulunan Prof.Dr. Murat FINDIK (Veteriner Doğum ve Jinekoloji ABD Öğretim Üyesi), Prof.Dr. Yüksel TERZİ (İstatistik Bölümü Öğretim Üyesi), Prof.Dr. Yüksel TERZİ (İstatistik Bölümü Öğretim Üyesi), Prof.Dr. İsmail GELEN (Eğitim Bilimleri ABD Öğretim Üyesi), Fakülte mentorleri; Prof. Dr. Selçuk ÇIKLA (İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi), Dr. Öğretim Üyesi Çağatay YILDIRIM (Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi) ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları katıldı.

Bölüm Öz Değerlendirme Raporu Hazırlık Komisyonu Başkanlarının sunumlarını paylaşmalarıyla başlayan toplantı akreditasyon sürecini tecrübe etmiş öğretim elemanlarının görüş ve önerilerini iletmeleriyle devam etti.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sevim ALIŞIR’ın süreçte emek veren tüm öğretim elemanlarına teşekkürü ile toplantı sona erdi.