OMÜ Rektörlük İdari Birimler Kalite Koordinatörlüğü Atakum, Samsun TÜRKİYE
tr

Program akreditasyonu başvuru sürecinde olan “Beslenme ve Diyetetik Bölümü” hazırlık çalışmaları üst yönetimin desteğiyle sürdürülüyor

Program akreditasyonu başvuru sürecinde olan “Beslenme ve Diyetetik Bölümü” hazırlık çalışmaları üst yönetimin desteğiyle sürdürülüyor

Üniversitemiz akreditasyon çalışmaları kapsamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ALIŞIR başkanlığında Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyeleri ile “Akreditasyon ve Mentor Uygulama Programı Üyeleri”nden akreditasyon sürecinde tecrübeleri bulunan Prof.Dr. Murat FINDIK (Veteriner Doğum ve Jinekoloji ABD Öğretim Üyesi), Prof.Dr. Yüksel TERZİ (İstatistik Bölümü Öğretim Üyesi), Prof.Dr. İsmail GELEN (Eğitim Bilimleri ABD Öğretim Üyesi), Prof.Dr. Birol ELEVLİ (Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyesi), Doç.Dr. Lütfü NAMLI (Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi)’nın katılımıyla 15.05.2023 Pazartesi günü saat 13:30’da Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Ayrıca toplantıya akreditasyon sürecine başlayacak olan Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ünal ZEYBEKOĞLU da eşlik etti.

Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Pınar SÖKÜLMEZ KAYA’nın akreditasyon başvuru sürecindeki hazırlıklarını anlattığı sunumuyla başlayan toplantı mentor öğretim üyelerinin kendi süreçlerindeki tecrübe ve izlenimlerini aktarmasıyla devam etti. Toplantıda Beslenme ve Diyetetik Bölümünün akreditasyon hazırlıkları akran değerlendirmesi kapsamında ayrıntılı olarak değerlendirildi ve iyileştirilmesi gereken konular belirlendi.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sevim ALIŞIR’ın süreçte emek veren tüm öğretim elemanlarına teşekkürü ile toplantı sona erdi.