Akreditasyon Çalışmaları Üst Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ); fakültelerin akreditasyon alt yapılarını güçlendirmek, fakülteleri akreditasyon kriterlerine uyumlu hale getirmek ve akreditasyon sürecini daha etkili yürütebilmek amacıyla ‘Üniversite Akreditasyon Çalışmaları Üst Yönetim Kurulu Toplantısı’ düzenledi.

OMÜ Konuk Evinde gerçekleşen toplantıya; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sevim Alışır, Prof. Dr. Mahmut Başoğlu, Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Selim Eren, tüm fakülte dekan ve dekan yardımcıları katılım sağladı.

Toplantıda Üniversitenin fakülte yöneticilerine; eğitim-öğretim performans değerlendirme sisteminde yapılan revizyon çalışmaları, anketlerle ilgili revizyon çalışmaları, Ar-Ge çalışmaları, öğrenci kalite komisyonları faaliyetleri ve endekslerle ilgili bilgi verildi.

Akreditasyon çalışmaları hakkında katılımcıların görüş ve fikirlerinin alınmasıyla toplantı sonlandırıldı.

Detaylı haber için tıklayınız.