OMÜ Rektörlük İdari Birimler Kalite Koordinatörlüğü Atakum, Samsun TÜRKİYE
tr

Kalite Komisyonu Kurum İç Değerlendirme Raporu II. Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirildi

Kalite Komisyonu Kurum İç Değerlendirme Raporu II. Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirildi

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) güçlü ve iyileştirilecek alanlarının tespit edilmesi amacıyla ‘Kalite Komisyonu Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlık Toplantısı’nın ikincisi gerçekleştirildi.

OMÜ Senato Salonunda Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal başkanlığında düzenlenen toplantıda; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Alışır, Kalite Komisyonu Üyeleri ve Kalite Koordinatörlüğü çalışanları hazır bulundu.

Yapılması gereken ve çözüm önerilerinin paylaşıldığı toplantıda, alt komisyon üyeleri tarafından birim iç değerlendirme raporları incelenerek izlenecek takvim planlandı.

Toplantıda; ‘Liderlik, Yönetim ve Kalite’, ‘Eğitim ve Öğretim’, ‘Araştırma ve Geliştirme’ ile ‘Toplumsal Katkı’ başlıkları altında sorumlu gruplar, Üniversiteyi inceleyerek hazırladıkları değerlendirmeleri sundular. Çalışmalar sonucunda 22 Mart 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilecek Kalite Komisyon Toplantısında kurum iç değerlendirme kurulu nihai haline karar verilerek, eylem planı hazırlık çalışmaları başlayacak.

Süreç sona erdiğinde Kurum İç Değerlendirme Raporu yayına hazır hale getirilerek, YÖKAK Kalite Ölçütleri-PUKÖ Çevrim Kartlarının tamamlanmasıyla birlikte Kurum İç Değerlendirme Raporu Eylem Planının altyapısı oluşturulacak.