Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümlerinin Program Akreditasyonu Hazırlık Çalışmalarında sona yaklaşıldı

Üniversitemiz akreditasyon çalışmaları kapsamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ALIŞIR başkanlığında Eğitim Fakültesi’nde “Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD)” tarafından değerlendirme sürecinde olan “İlköğretim Matematik Öğretmenliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık” bölümlerinin hazırlık çalışmaları değerlendirme toplantısı 14.07.2023 Cuma günü saat 09:30’da Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hamza ÇALIŞICI, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Süleyman YAMAN ve Dr.Öğr.Üyesi Murat VURAL ile “Akreditasyon ve Mentor Uygulama Programı Akreditasyon Başvuru Değerlendirme Komisyonu Üyesi” Prof. Dr. Ahmet TABAK (Lisansüstü Eğitim Enstitüsü) ve İsmail GELEN (Eğitim Bilimleri ABD Öğretim Üyesi), akreditasyona başvuran ilgili bölümlerin Bölüm Başkanları ve öğretim elemanları katıldı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hamza ÇALIŞICI’nın açılış konuşmasının ardından İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nalan KIZILTAN “Bölüm Öz Değerlendirme Raporu Hazırlık Sunumu”nu gerçekleştirdi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ALIŞIR’ın süreçte emek veren tüm öğretim elemanlarına teşekkürü ile toplantının birinci adımı sona erdi.