Birim Kalite Komisyonları Faaliyetleri İzleme ve Değerlendirme Toplantısı (Lisans) Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kalite Güvence Sistemi çalışmaları kapsamında birim kalite komisyonları çalışmalarının OMÜ Kalite Komisyonu tarafından izlenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla 22 Haziran 2023 tarihinde Rektörlük Senato Toplantı Salonunda Rektör Prof.Dr. Sevim ALIŞIR’ın başkanlığında “Birim Kalite Komisyonları Faaliyetleri İzleme ve Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıda, tüm lisans programlarındaki (Fakülte/YO) birim yetkilisi (Dekan/Müdür Yardımcıları) tarafından birimlerde yürütülen kalite güvence çalışmalarına yönelik “Birim Kalite Komisyonları Faaliyetleri” kanıtları ile birlikte sunuldu.

Toplantıda birim kalite komisyonlarının aldığı kararlar, birimlere ait kurumsal verilerin izleme sonuçları, kalite süreçlerine ilişkin farkındalığın arttırılması konularına yönelik Rektör Yardımcısı/Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Sevim ALIŞIR ve OMÜ Kalite Komisyonu üyeleri değerlendirmelerde bulundu.

Rektör Yardımcısı/Kalite Koordinatörü Prof.Dr. Sevim ALIŞIR, tüm katılımcılara teşekkür ederek birimlerimizde kalite güvence sisteminin uygulanmasında ve farkındalığın artırılmasında birim kalite komisyonları faaliyetlerinin önemini vurgulayarak görüş ve önerilerini bildirilmesiyle toplantı sona erdi.