OMÜ Rektörlük İdari Birimler Kalite Koordinatörlüğü Atakum, Samsun TÜRKİYE
tr

İlahiyat Fakültesi İlahiyat Programı Akreditasyon Hazırlık Çalışmalarına Başlandı

İlahiyat Fakültesi İlahiyat Programı Akreditasyon Hazırlık Çalışmalarına Başlandı

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi İlahiyat Programının akreditasyonu için hazırlık çalışmalarına başladı. İlahiyat Fakülteleri Akreditasyon Derneği “İlahiyat Akreditasyon Ajansı-İAA” tarafından değerlendirilecek olan İlahiyat Programları için Rektör Yardımcısı/Kalite Koordinatörü Prof.Dr. Sevim ALIŞIR başkanlığında 21.03.2024 Perşembe günü saat 10:00 da İlahiyat Fakültesi Toplantı Salonunda “ön hazırlık ve değerlendirme toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıya İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Recep DEMİR, Dekan Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Bekir ÖZÜDOĞRU ile Dr. Öğr.Üyesi Elif SOBİ, “Akreditasyon Mentor Uygulama Programı Akreditasyon Başvuru Değerlendirme Komisyonu” üyelerinden Prof.Dr. İsmail GELEN (Eğitim Bilimleri ABD Öğretim Üyesi), Prof.Dr. Yüksel TERZİ (İstatistik Bölümü Öğretim Üyesi), Doç.Dr. Kadir Mert DÖLEKER (Metalurji ve Malzeme Bilimi Mühendisliği Öğretim Üyesi) ve öğrenci kalite komisyonu üyesi Fatmanur CERRAH katıldı.

İlahiyat Akreditasyon Ajansı’nın “Lisans Programları Değerlendirme Ölçütleri” görüşülerek akreditasyon sürecini tecrübe etmiş öğretim elemanlarının görüş ve önerilerini paylaştı.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sevim ALIŞIR’ın süreçte emek veren tüm öğretim elemanlarına teşekkürü ile toplantı sona erdi.