OMÜ Rektörlük İdari Birimler Kalite Koordinatörlüğü Atakum, Samsun TÜRKİYE
tr

OMÜ Öğrenci Kalite Komisyonu İlk Etkinliğini Gerçekleştirildi

OMÜ Öğrenci Kalite Komisyonu İlk Etkinliğini Gerçekleştirildi

Üniversitemiz öğrencilerinin kalite süreçlerine katılımını sağlamak ve farkındalığı artırmak üzere OMÜ Öğrenci Kalite Komisyonu 20.01.2023 tarihinde oluşturulmuş ve etkinliklerine başlamıştır.

Üniversitemiz kalite çalışmaları kapsamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ALIŞIR başkanlığında Öğrenci Kalite Komisyonu danışman öğretim elemanları, etkinlik izleme ve koordinasyon ekibi ve öğrencilerin katılımı ile 24.05.2023 Çarşamba günü saat 13:30’da UZEM Toplantı Salonunda online toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda, Danışmanlar Dr. Öğretim Üyesi Burak AKYÜZ (Ziraat Fak.) (Başkan), Arş. Gör. Hakan ÖZTÜRK (Mühendislik Fak.), Arş.Gör. Soner ÖZMEN (İnsan ve Toplum Bil. Fak.), Arş. Gör. Kübra GÜLIRMAK (Sağlık Bilimleri Fak.) ile Etkinlik İzleme ve Koordinasyon Ekibi Ayyüce BAŞ (Başkan), Berat OKUR, Rıdvan Ertuğrul YILDIRIM, Kerime Birgül BİLGİÇ (Mentor) tarafından hazırlanan sunumlar öğrenciler ile paylaşılmıştır. Toplantıda “Kalite Süreçleri Hakkında Bilgilendirme ve Öğrencilerin Katılımı, Öğrencilere Uygulanan Anketler ve Anketlere Katılımın Önemi, Program Ders Güncellemelerine İlişkin Öğrenci Katkısının Önemi, Geri Bildirim ve Zorunlu/Seçmeli Dersler, Danışmanlık Sistemi, Lisans/Önlisans Öğrencilerine Yönelik TUBİTAK Destek Programları ve Burs Programları, Öğrenci Gözüyle Kalite Süreçleri ve Tecrübe Paylaşımı” konularına yönelik gerçekleştirilen sunumlara aşağıdaki bağlantılardan erişebilmektedir.

Ayrıca toplantıya katılım sağlayan öğrencilerle eşzamanlı olarak Öğrenci Memnuniyet Anketi de uygulanmıştır. Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Sevim ALIŞIR’ın öncülüğünde gerçekleştirilen toplantı soru-cevap bölümü ile tamamlanmıştır.

Öğrenci memnuniyet anketi için tıklayınız.