Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Program Akreditasyonu Hazırlık Süreci Değerlendirildi

Üniversitemiz akreditasyon çalışmaları kapsamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ALIŞIR başkanlığında Fen Fakültesi’nde “Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK)” tarafından değerlendirme sürecinde olan “Biyoloji Bölümü”nün hazırlık çalışmaları değerlendirme toplantısı 20.10.2023 Cuma günü saat 10:00’da Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Erkan YALÇIN, “Akreditasyon Mentor Uygulama Programı Akreditasyon Başvuru Değerlendirme Komisyonu” üyelerinden Prof.Dr. İsmail GELEN (Eğitim Bilimleri ABD Öğretim Üyesi), Prof.Dr. Yüksel TERZİ (İstatistik Bölümü Öğretim Üyesi), Doç.Dr. Kadir Mert DÖLEKER (Metalurji ve Malzeme Bilimi Mühendisliği Öğretim Üyesi), Fakülte Mentori: Doç.Dr. Halil MUTUK (Fizik Bölümü Öğretim Üyesi), Biyoloji Bölümü Başkanı Prof.Dr. Ünal ZEYBEKOĞLU ve akreditasyon çalışmalarını yürüten ilgili öğretim elemanları katıldı.

Bölüm Öz Değerlendirme Raporu Hazırlık Komisyonu tarafından gerçekleştirilen sunumla başlayan toplantı akreditasyon sürecini tecrübe etmiş öğretim elemanlarının görüş ve önerilerini iletmeleriyle devam etti.